Nutriční hodnoty (Medvídek s fotopostupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 368 kJ / 5 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,64 g |
| Tuky | 217,12 g |
| – nasycené | 34,16 g |
| – nenasycené | 161,68 g |
| –– mononenasycené | 116,64 g |
| –– polynenasycené | 45,04 g |
| ––– omega 3 | 12,58 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 3,06 g |
| Sacharidy | 666,23 g |
| – cukry | 305,03 g |
| ––– laktóza | 49,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
| 150 g 150 g oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 8-12 lžic 8-12 lžic horké vody | Voda | 180 ml |
| tuk a hrubá mouka na přichystání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 4 4 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 160 g |
| 4 4 másla | Máslo kravské | 4 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| rum | Rum | |
| kakao | Kakao prášek | |
| čokoláda (podle chuti) | Čokoláda mléčná 30% | |
| marcipánová hmota | Marcipán | |
| potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová |