Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové lívance s koprovou brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 603 kJ /
3 012 kcal
Bílkoviny132,18 g
– z toho živočišné bílkoviny77,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,55 g
Tuky99,73 g
– nasycené54,24 g
– nenasycené36,16 g
–– mononenasycené29,11 g
–– polynenasycené7,05 g
––– omega 31,47 g
Vláknina21,16 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,53 g
Sacharidy385,93 g
– cukry28,07 g
––– laktóza16,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 450 g
230 g 230 g ve slupce vařených brambor Brambor zimní 230 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
150 ml 150 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
25 g 25 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 25 g
2 2 rovné (čajové) lžičky soli Sůl mořská
lžička lžička cukru Cukr bílý
hladká mouka na vál + 2 lžičky lžičky hl. mouky na droždí Mouka pšeničná hladká
olej nebo sádlo na smažení Olej řepkový
250 g 250 g brynzy Brynza 250 g
2 lžíce 2 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 30 g
4 - 6 lžic 4 - 6 lžic zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.