Nutriční hodnoty (Bramborové lívance s koprovou brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 603 kJ / 3 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,55 g |
Tuky | 99,73 g |
– nasycené | 54,24 g |
– nenasycené | 36,16 g |
–– mononenasycené | 29,11 g |
–– polynenasycené | 7,05 g |
––– omega 3 | 1,47 g |
Vláknina | 21,16 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,53 g |
Sacharidy | 385,93 g |
– cukry | 28,07 g |
––– laktóza | 16,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 450 g |
230 g 230 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 230 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
2 2 rovné (čajové) lžičky soli | Sůl mořská | |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
hladká mouka na vál + 2 lžičky lžičky hl. mouky na droždí | Mouka pšeničná hladká | |
olej nebo sádlo na smažení | Olej řepkový | |
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
4 - 6 lžic 4 - 6 lžic zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská |