Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opilý "lečoguláš" s hořčicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 117 kJ /
2 179 kcal
Bílkoviny248,91 g
– z toho živočišné bílkoviny238,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,11 g
Tuky88,48 g
– nasycené15,06 g
– nenasycené58,50 g
–– mononenasycené45,33 g
–– polynenasycené13,17 g
––– omega 32,94 g
Vláknina15,17 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,55 g
Sacharidy59,85 g
– cukry29,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,2 kg 1,2 kg vepřové plece Vepřová plec 1200.0000476837158 g
2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo sádla) Olej řepkový 22 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
feferonka (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
drcený barevný pepř Pepř barevný
mletá červená paprika sladká Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce hořčice (plnotučné nebo dijonské) Hořčice plnotučná 45 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.