Nutriční hodnoty (Opilý "lečoguláš" s hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 117 kJ / 2 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 248,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 238,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,11 g |
Tuky | 88,48 g |
– nasycené | 15,06 g |
– nenasycené | 58,50 g |
–– mononenasycené | 45,33 g |
–– polynenasycené | 13,17 g |
––– omega 3 | 2,94 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 59,85 g |
– cukry | 29,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,2 kg 1,2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1200.0000476837158 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
feferonka (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
mletá červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce hořčice (plnotučné nebo dijonské) | Hořčice plnotučná | 45 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
voda | Voda |