Nutriční hodnoty (Karbanátky z filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 18,66 g |
– nasycené | 4,48 g |
– nenasycené | 8,96 g |
–– mononenasycené | 6,14 g |
–– polynenasycené | 2,82 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 31,40 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový |