Nutriční hodnoty (Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 42 927 kJ / 10 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 934,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 924,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,16 g |
Tuky | 673,31 g |
– nasycené | 184,58 g |
– nenasycené | 429,77 g |
–– mononenasycené | 306,29 g |
–– polynenasycené | 123,48 g |
––– omega 3 | 27,34 g |
Vláknina | 28,68 g |
Cholesterol | 2,42 g |
Sodík | 98,62 g |
Sůl | 246,28 g |
Sacharidy | 39,27 g |
– cukry | 15,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g telecí kýty | Telecí kýta | 600 g |
400 ml 400 ml bílého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 listy 2 listy šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
150 g 150 g tuňáka v rostliném oleji | Tuňák filet | 150 g |
5 filátek 5 filátek z ančoviček | Ančovičky v oleji | 2700 g |
2 2 žloutky uvařené natvrdo | Vaječný žloutek | 46 g |
1 lžíce 1 lžíce naložených kaparů | Kapary | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvé citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
100 ml 100 ml panenského olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |