Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie42 927 kJ /
10 260 kcal
Bílkoviny934,62 g
– z toho živočišné bílkoviny924,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,16 g
Tuky673,31 g
– nasycené184,58 g
– nenasycené429,77 g
–– mononenasycené306,29 g
–– polynenasycené123,48 g
––– omega 327,34 g
Vláknina28,68 g
Cholesterol 2,42 g
Sodík 98,62 g
Sůl246,28 g
Sacharidy39,27 g
– cukry15,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g telecí kýty Telecí kýta 600 g
400 ml 400 ml bílého vína Víno bílé suché 400 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 listy 2 listy šalvěje Šalvěj čerstvá
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 2 hřebíčky Hřebíček
1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 g 150 g tuňáka v rostliném oleji Tuňák filet 150 g
5 filátek 5 filátek z ančoviček Ančovičky v oleji 2700 g
2 2 žloutky uvařené natvrdo Vaječný žloutek 46 g
1 lžíce 1 lžíce naložených kaparů Kapary 15 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvé citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
100 ml 100 ml panenského olivového oleje Olej olivový 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.