Nutriční hodnoty (Grilované jablíčko v medově skořicové peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 045 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 2,02 g |
– nasycené | 0,62 g |
– nenasycené | 1,13 g |
–– mononenasycené | 0,47 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,31 g |
– cukry | 42,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko nakyslé chutí (na 8 plátků) | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
alobal | ||
olej | Olej řepkový |