Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 392 kJ / 1 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 167,00 g |
| – nasycené | 88,00 g |
| – nenasycené | 77,00 g |
| –– mononenasycené | 67,00 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 233 mg |
| Sodík | 2,40 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 0,55 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg jehněčí kýty | Jehněčí kýta | 1500 g |
| 150 g 150 g kvalitní slaniny (v celku) | Špek | 150 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| sůl | Sůl mořská |