Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie6 392 kJ /
1 528 kcal
Bílkoviny5,60 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky167,00 g
– nasycené88,00 g
– nenasycené77,00 g
–– mononenasycené67,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy0,55 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg jehněčí kýty Jehněčí kýta 1500 g
150 g 150 g kvalitní slaniny (v celku) Špek 150 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 21 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.