Nutriční hodnoty (Tuňáková pomazánka z mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 055 kJ / 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g |
| Tuky | 87,61 g |
| – nasycené | 56,80 g |
| – nenasycené | 29,92 g |
| –– mononenasycené | 26,82 g |
| –– polynenasycené | 3,10 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 6,81 g |
| Cholesterol | 133 mg |
| Sodík | 942 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 29,77 g |
| – cukry | 24,82 g |
| ––– laktóza | 6,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mascarpone | Mascarpone | 200 g |
| 1 1 větší konzerva tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 6 6 nakládaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
| čerstvé bylinky dle chuti (tymián, bazalka nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |