Nutriční hodnoty (Vylepšený bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 835 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,48 g |
| Tuky | 12,40 g |
| – nasycené | 1,94 g |
| – nenasycené | 3,59 g |
| –– mononenasycené | 2,81 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 89,55 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 77,60 g |
| – cukry | 6,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 malá kulatá cuketa (bez dužiny a semínek) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1/4 1/4 dýně | Dýně čerstvá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených hub | Houby sušené směs | 125 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| majoránka (podle chuti) | Majoránka sušená | |
| hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |