Nutriční hodnoty (Kadlíkovy pečené hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 236 kJ / 1 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 75,60 g |
| – nasycené | 45,79 g |
| – nenasycené | 24,40 g |
| –– mononenasycené | 21,49 g |
| –– polynenasycené | 2,91 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 90,00 g |
| Cholesterol | 395 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,20 g |
| Sacharidy | 51,00 g |
| – cukry | 21,00 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg menších hříbků | Hřib čerstvý | 1500 g |
| 300 g 300 g tučnějšího uzeného masa (např. uzený lalok) | Vepřová plec uzená | 300 g |
| 200 g 200 g smetany ke šlehání 31% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| chilli vločky | Chilli paprička sušená |