Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky s pikantní omáčkou a hroznovým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 606 kJ /
623 kcal
Bílkoviny0,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,74 g
Tuky33,38 g
– nasycené2,43 g
– nenasycené29,86 g
–– mononenasycené20,87 g
–– polynenasycené8,99 g
––– omega 32,71 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,06 g
– cukry35,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 malé cibulky (jarní nebo šalotky) Cibulka jarní čerstvá
2 dl 2 dl červeného suchého vína Víno červené suché 200 ml
2 dl 2 dl zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
3 lžičky 3 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
2 lžičky 2 lžičky červeného balsamica Ocet balsamikový bílý 10 ml
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky rybízového džemu Džem z červeného rybízu
sůl podle chuti Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
špetka špetka sušeného česneku Česnek sušený
1 1 rovná lžíce Solamylu Bramborový škrob
2 hrsti 2 hrsti drobného hroznového vína (odrůda bez pecek) Hroznové víno čerstvé
medailonky z vepřové panenky Vepřová panenka
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.