Nutriční hodnoty (Kuřata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 735 kJ / 893 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 60,00 g |
| – nasycené | 16,85 g |
| – nenasycené | 27,28 g |
| –– mononenasycené | 21,96 g |
| –– polynenasycené | 5,32 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 2,18 g |
| Cholesterol | 1,84 g |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 15,18 g |
| – cukry | 7,57 g |
| ––– laktóza | 2,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 45 g 45 g tvrdeho sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 45 g |
| 1/2 1/2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 3 listy 3 listy hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| majonéza (dle potřeby) | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská |