Nutriční hodnoty (Vepřová líčka na zelenině s bramborovými placičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 078 kJ / 2 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,27 g |
| Tuky | 41,45 g |
| – nasycené | 10,53 g |
| – nenasycené | 18,84 g |
| –– mononenasycené | 13,31 g |
| –– polynenasycené | 5,53 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 52,21 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 861 mg |
| Sůl | 1,69 g |
| Sacharidy | 414,67 g |
| – cukry | 28,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 ks 5 ks vepřových líček | Vepřová líčka | |
| 2 ks 2 ks mrkev | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 2 ks 2 ks petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 polévkové lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 3 dcl 3 dcl masového vývaru | Vývar masový | 300 ml |
| koření Divočina | Nové koření mleté | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 5 ks 5 ks vajíček | Vejce slepičí | 315 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové |