Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kečup s bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 482 kJ /
1 549 kcal
Bílkoviny23,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,80 g
Tuky5,87 g
– nasycené1,14 g
– nenasycené3,08 g
–– mononenasycené0,88 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,07 g
Vláknina55,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,18 g
Sůl15,00 g
Sacharidy327,00 g
– cukry294,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
250 g 250 g jablek Jablko čerstvé 250 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
5 ks 5 ks nového koření Nové koření
5 ks 5 ks pepře Pepř černý
3 ks 3 ks bobkový list Bobkový list sušený
1-2 hrsti 1-2 hrsti čerstvých listů bazalky Bazalka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sušené papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
125 ml 125 ml octa Ocet lihový 125 ml
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.