Nutriční hodnoty (Kečup s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 482 kJ / 1 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,80 g |
Tuky | 5,87 g |
– nasycené | 1,14 g |
– nenasycené | 3,08 g |
–– mononenasycené | 0,88 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 55,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,18 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 327,00 g |
– cukry | 294,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
5 ks 5 ks nového koření | Nové koření | |
5 ks 5 ks pepře | Pepř černý | |
3 ks 3 ks bobkový list | Bobkový list sušený | |
1-2 hrsti 1-2 hrsti čerstvých listů bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce sušené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
125 ml 125 ml octa | Ocet lihový | 125 ml |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |