Nutriční hodnoty (Kečup s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 482 kJ / 1 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,80 g |
| Tuky | 5,87 g |
| – nasycené | 1,14 g |
| – nenasycené | 3,08 g |
| –– mononenasycené | 0,88 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 55,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,18 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 327,00 g |
| – cukry | 294,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 5 ks 5 ks nového koření | Nové koření | |
| 5 ks 5 ks pepře | Pepř černý | |
| 3 ks 3 ks bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1-2 hrsti 1-2 hrsti čerstvých listů bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce sušené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 125 ml 125 ml octa | Ocet lihový | 125 ml |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |