Nutriční hodnoty (Česká bageta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 866 kJ / 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 59,57 g |
| – nasycené | 15,52 g |
| – nenasycené | 31,36 g |
| –– mononenasycené | 25,57 g |
| –– polynenasycené | 5,79 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 124 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| bageta tmavá | Bageta pšeničná celozrnná | |
| 200 g 200 g pečeného bůčku | Vepřový bok | 200 g |
| kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| křen | Křen čerstvý | |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| nakládaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| voda | Voda |