Nutriční hodnoty (Jambalaya)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 660 kJ / 1 831 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 94,10 g |
| – nasycené | 34,14 g |
| – nenasycené | 53,49 g |
| –– mononenasycené | 28,02 g |
| –– polynenasycené | 25,47 g |
| ––– omega 3 | 1,76 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 721 mg |
| Sodík | 5,64 g |
| Sůl | 13,24 g |
| Sacharidy | 22,47 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g libového plecka (nebo kýty) | Vepřová plec | 450 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 450 g 450 g šunky | Šunka vepřová vařená | 450 g |
| 100 - 150 g 100 - 150 g klobásy Chorizo (nebo suchého salámu např. uheráku) | Chorizo | 125 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 40 g 40 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 40 g |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1,25 litru 1,25 litru hovězího vývaru (třeba z kostky) | Vývar hovězí | 1250 ml |
| šálek šálek rýže | Rýže bílá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| chilli omáčka | Chilli omáčka |