Nutriční hodnoty (Špagetová dýně s hrachovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 364 kJ / 1 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 124,59 g |
| Tuky | 19,02 g |
| – nasycené | 1,95 g |
| – nenasycené | 16,44 g |
| –– mononenasycené | 9,16 g |
| –– polynenasycené | 7,28 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 76,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 145 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 298,65 g |
| – cukry | 42,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 špagetová dýně | Dýně špagetová | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| kari koření nebo kari pasta | Kari | |
| 500 g 500 g loupaného půleného hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 500 g |
| voda na uvaření (nebo uzený vývar) | Voda | |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky sušené majoránky | Majoránka sušená | 7.5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| olej | Olej řepkový | |
| zelená petrželka nebo jarní cibulka | Petržel nať čerstvá |