Nutriční hodnoty (Honzova kuřecí játrová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 694 kJ / 2 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 302,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 285,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,54 g |
Tuky | 58,82 g |
– nasycené | 17,43 g |
– nenasycené | 26,91 g |
–– mononenasycené | 18,62 g |
–– polynenasycené | 8,28 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 11,15 g |
Cholesterol | 5,25 g |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 140,24 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg kuřecího masa (prsní řízky) | Kuře prso | 500 g |
1 kg 1 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 1000 g |
150 g 150 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 150 g |
paštikové koření | Provensálské koření | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 plná lžička majoránky | Majoránka sušená | |
kůraz 1/2 kůraz 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1-2 dl 1-2 dl vývaru (nebo 1-2 vejce na rozředění) | Vývar masový | 150 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
majoránka | Majoránka sušená | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
5 dílů 5 dílů bílého pepře | Pepř bílý | |
3 díly 3 díly hřebíčku | Hřebíček | |
2 díly 2 díly rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 díly 2 díly muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1 díl 1 díl muškátového květu | Muškát květ sušený |