Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Honzova kuřecí játrová paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 694 kJ /
2 317 kcal
Bílkoviny302,04 g
– z toho živočišné bílkoviny285,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,54 g
Tuky58,82 g
– nasycené17,43 g
– nenasycené26,91 g
–– mononenasycené18,62 g
–– polynenasycené8,28 g
––– omega 31,02 g
Vláknina11,15 g
Cholesterol 5,25 g
Sodík 1,90 g
Sůl4,00 g
Sacharidy140,24 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg kuřecího masa (prsní řízky) Kuře prso 500 g
1 kg 1 kg kuřecích jater Játra kuřecí 1000 g
150 g 150 g strouhanky Strouhanka pšeničná 150 g
paštikové koření Provensálské koření
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 plná lžička majoránky Majoránka sušená
kůraz 1/2 kůraz 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1-2 dl 1-2 dl vývaru (nebo 1-2 vejce na rozředění) Vývar masový 150 ml
sádlo Sádlo vepřové
majoránka Majoránka sušená
bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
5 dílů 5 dílů bílého pepře Pepř bílý
3 díly 3 díly hřebíčku Hřebíček
2 díly 2 díly rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 díly 2 díly muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 díl 1 díl muškátového květu Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.