Nutriční hodnoty (Červené zelí se slaninou, jablky a odvařovaným octem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 11 767 kJ / 2 813 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,70 g |
| Tuky | 131,73 g |
| – nasycené | 63,14 g |
| – nenasycené | 66,34 g |
| –– mononenasycené | 54,52 g |
| –– polynenasycené | 11,83 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 77,25 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 282,35 g |
| – cukry | 218,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg červené zelí hlávkové | Zelí bílé čerstvé | 2500 g |
| 150 g 150 g anglická slanina | Anglická slanina | 150 g |
| 125 g 125 g jablka | Jablko čerstvé | 125 g |
| 150 g 150 g šalotka | Šalotka čerstvá | 150 g |
| 0,25 l 0,25 l červené víno (já dal portugal) | Víno červené suché | 250 ml |
| 250 ml 250 ml ocet | Ocet lihový | 250 ml |
| 150 g 150 g cukr | Cukr bílý | 150 g |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| 3-4 ks 3-4 ks bobkový list cca | Bobkový list sušený |