Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč Ferdy Mravence)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 004 kJ /
2 630 kcal
Bílkoviny65,27 g
– z toho živočišné bílkoviny39,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,29 g
Tuky152,77 g
– nasycené82,36 g
– nenasycené61,64 g
–– mononenasycené44,58 g
–– polynenasycené17,06 g
––– omega 30,70 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 636 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy241,01 g
– cukry109,91 g
––– laktóza14,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
20 g 20 g celozrnné mouky pšeničné jemné Mouka pšeničná celozrnná hrubá 20 g
30 g 30 g moučkového cukru Cukr bílý 30 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
1 PL 1 PL holandského kakaa Kakao prášek 15 g
1 PL 1 PL mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
60 g 60 g měkkého másla Máslo kravské 60 g
1/2 1/2 velkého vejce Vejce slepičí 35 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1/2 1/2 vejce Vejce slepičí 35 g
70 g 70 g rozpuštěného másla Máslo kravské 70 g
35 g 35 g moučkového cukru Cukr bílý 35 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
70 ml 70 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 70 ml
50 g 50 g mletého máku Mák modrý mletý 50 g
15 g 15 g moučkového cukru Cukr bílý 15 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.