Nutriční hodnoty (Koláč Ferdy Mravence)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 004 kJ / 2 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,29 g |
Tuky | 152,77 g |
– nasycené | 82,36 g |
– nenasycené | 61,64 g |
–– mononenasycené | 44,58 g |
–– polynenasycené | 17,06 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 636 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 241,01 g |
– cukry | 109,91 g |
––– laktóza | 14,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
20 g 20 g celozrnné mouky pšeničné jemné | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 20 g |
30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
10 g 10 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
1 PL 1 PL holandského kakaa | Kakao prášek | 15 g |
1 PL 1 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
60 g 60 g měkkého másla | Máslo kravské | 60 g |
1/2 1/2 velkého vejce | Vejce slepičí | 35 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1/2 1/2 vejce | Vejce slepičí | 35 g |
70 g 70 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 70 g |
35 g 35 g moučkového cukru | Cukr bílý | 35 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
70 ml 70 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 70 ml |
50 g 50 g mletého máku | Mák modrý mletý | 50 g |
15 g 15 g moučkového cukru | Cukr bílý | 15 g |
skořice | Skořice ceylonská |