Nutriční hodnoty (Křenové kuře a jablka na sektu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 838 kJ / 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
| Tuky | 17,63 g |
| – nasycené | 9,54 g |
| – nenasycené | 6,34 g |
| –– mononenasycené | 4,06 g |
| –– polynenasycené | 2,28 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 76 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 129,67 g |
| – cukry | 117,07 g |
| ––– laktóza | 23,41 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (nebo kuřecí stehna) | Kuře | |
| 500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| čerstvý strouhaný křen | Křen čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda (nebo vývar) | Voda | |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 ml 100 ml sektu (nebo suchého bílého vína) | Sekt suchý | 100 ml |