Nutriční hodnoty (Ryba v žitném obalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 058 kJ / 1 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 152,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 33,46 g |
| – nasycené | 5,48 g |
| – nenasycené | 23,94 g |
| –– mononenasycené | 19,22 g |
| –– polynenasycené | 4,72 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 739 mg |
| Sodík | 687 mg |
| Sůl | 1,49 g |
| Sacharidy | 162,74 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety ryb - treska a podobně | Treska filet | 800 g |
| 1 1 velké vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
| lžíce lžíce čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
| lžíce lžíce čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| žitná mouka hruběji mletá | Mouka žitná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| tence krájená anglická slanina | Anglická slanina |