Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s ementálem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 534 kJ /
1 084 kcal
Bílkoviny71,03 g
– z toho živočišné bílkoviny60,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,36 g
Tuky69,74 g
– nasycené42,02 g
– nenasycené26,89 g
–– mononenasycené22,41 g
–– polynenasycené4,48 g
––– omega 30,95 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 2,90 g
Sůl7,29 g
Sacharidy36,72 g
– cukry28,07 g
––– laktóza11,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mladé kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
200 g 200 g ementálu Ementál 200 g
svazek svazek pažitky Pažitka čerstvá
200 ml 200 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce ostré hořčice Hořčice dijonská 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 2.5 g
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.