Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s ementálem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 534 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,36 g |
Tuky | 69,74 g |
– nasycené | 42,02 g |
– nenasycené | 26,89 g |
–– mononenasycené | 22,41 g |
–– polynenasycené | 4,48 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 7,29 g |
Sacharidy | 36,72 g |
– cukry | 28,07 g |
––– laktóza | 11,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
200 g 200 g ementálu | Ementál | 200 g |
svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce ostré hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 2.5 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |