Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s ementálem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 534 kJ / 1 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,36 g |
| Tuky | 69,74 g |
| – nasycené | 42,02 g |
| – nenasycené | 26,89 g |
| –– mononenasycené | 22,41 g |
| –– polynenasycené | 4,48 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 7,29 g |
| Sacharidy | 36,72 g |
| – cukry | 28,07 g |
| ––– laktóza | 11,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 200 g 200 g ementálu | Ementál | 200 g |
| svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce ostré hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 2.5 g |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |