Nutriční hodnoty (Dýňová polévka mistra kuchaře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 014 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 0,48 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 12,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,05 g |
– cukry | 6,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dýně (hokaido) | Dýně čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
vývar (nebo voda, dle potřeby) | Vývar masový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
200 g 200 g smetany ke šlehání (nebo podle potřeby) | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |