Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka mistra kuchaře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 014 kJ /
242 kcal
Bílkoviny6,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,74 g
Tuky0,48 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,09 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,05 g
– cukry6,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně (hokaido) Dýně čerstvá
4-5 4-5 brambor Brambor zimní 225 g
muškátový květ Muškát květ sušený
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
vývar (voda) dle potřeby Vývar masový
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
mletý pepř Pepř černý mletý
smetana Smetana kravská sladká 12%
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
voda podle potřeby Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.