Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 32,95 g |
| – nasycené | 4,61 g |
| – nenasycené | 28,06 g |
| –– mononenasycené | 23,67 g |
| –– polynenasycené | 4,39 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 61,87 g |
| – cukry | 48,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
| 400 g 400 g červené řepy (vařené) | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| 1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |