Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na bažantí způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 895 kJ /
692 kcal
Bílkoviny17,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,86 g
Tuky3,62 g
– nasycené0,85 g
– nenasycené2,35 g
–– mononenasycené0,66 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,00 g
Vláknina96,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 645 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy94,60 g
– cukry50,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 palice česneku + 4 stroužky Česnek čerstvý 70 g
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1500 g
1 větvička 1 větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky koření alá bažant Pepř černý 10 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 plátky 2 plátky slaniny nebo uzeného špeku Špek
200 ml 200 ml černého piva (10 st) Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.