Nutriční hodnoty (Kuře na bažantí způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,86 g |
Tuky | 3,62 g |
– nasycené | 0,85 g |
– nenasycené | 2,35 g |
–– mononenasycené | 0,66 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 96,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 94,60 g |
– cukry | 50,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 palice česneku + 4 stroužky | Česnek čerstvý | 70 g |
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky koření alá bažant | Pepř černý | 10 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 plátky 2 plátky slaniny nebo uzeného špeku | Špek | |
200 ml 200 ml černého piva (10 st) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |