Nutriční hodnoty (Kuře na bažantí způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,86 g |
| Tuky | 3,62 g |
| – nasycené | 0,85 g |
| – nenasycené | 2,35 g |
| –– mononenasycené | 0,66 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 96,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 645 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 94,60 g |
| – cukry | 50,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 palice česneku + 4 stroužky | Česnek čerstvý | 70 g |
| 3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
| 1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření alá bažant | Pepř černý | 10 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 plátky 2 plátky slaniny nebo uzeného špeku | Špek | |
| 200 ml 200 ml černého piva (10 st) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |