Nutriční hodnoty (Vepřový závitek s celerem a kapíí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 428 kJ / 2 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,88 g |
| Tuky | 246,96 g |
| – nasycené | 63,77 g |
| – nenasycené | 128,87 g |
| –– mononenasycené | 104,44 g |
| –– polynenasycené | 24,44 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 9,88 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 39,35 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej podle potřeby | Olej řepkový | |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 150-200 g 150-200 g sterilovaného celeru | Celer bulva sterilovaná | 175 g |
| 50 g 50 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 50 g |
| trochu trochu vývaru na podlití | Vývar hovězí | |
| 40 g 40 g hladké mouky na zahuštění šťávy | Mouka pšeničná hladká | 40 g |