Nutriční hodnoty (Rybí krémová polévka a la Frionor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 43,00 g |
| – nasycené | 17,08 g |
| – nenasycené | 24,71 g |
| –– mononenasycené | 21,63 g |
| –– polynenasycené | 3,08 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 10,64 g |
| – cukry | 9,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks bílé tresky | Treska filet | |
| 1 ks 1 ks menší mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje nebo máslo | Olej olivový | 22 ml |
| 200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 250-300 ml 250-300 ml vody | Voda | 275 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |