Nutriční hodnoty (Ciabatta (s prefermentem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 912 kJ / 3 086 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 76,00 g |
| Tuky | 13,05 g |
| – nasycené | 2,93 g |
| – nenasycené | 8,73 g |
| –– mononenasycené | 2,72 g |
| –– polynenasycené | 6,01 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 20,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 655,70 g |
| – cukry | 32,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mouky Farina „00“ manitoba (koupené na mouky.cz, odkaz v Poznámce) | Mouka rýžová hladká | 500 g |
| 420-430 g 420-430 g vody | Voda | 425 ml |
| 5 g 5 g droždí | Droždí pekařské lisované | 5 g |
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 150 150 pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 440 g 440 g vody | Voda | 440 ml |
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská |