Nutriční hodnoty (Pečené zeleninové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 016 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,34 g |
| Tuky | 1,36 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,33 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 29,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 76 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 143,80 g |
| – cukry | 17,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 šalotek | Šalotka čerstvá | |
| 250 g 250 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 250 g |
| 800 g 800 g menších brambor typu A | Brambor zimní | 800 g |
| 1 hrst 1 hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
| 4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |