Nutriční hodnoty (Salát z pečené dýně s rukolou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 001 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 39,80 g |
– nasycené | 15,75 g |
– nenasycené | 17,75 g |
–– mononenasycené | 10,30 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 3,15 g |
Vláknina | 0,10 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 744 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 14,50 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menší dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžíce 1 lžíce kvalitního kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje | Olej dýňový | 15 ml |