Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečené dýně s rukolou a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 001 kJ /
478 kcal
Bílkoviny15,46 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,46 g
Tuky39,80 g
– nasycené15,75 g
– nenasycené17,75 g
–– mononenasycené10,30 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 33,15 g
Vláknina0,10 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 744 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy14,50 g
– cukry5,00 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 hrsti 2 hrsti rukoly Rukola čerstvá
2 hrsti 2 hrsti vlašských ořechů Vlašské ořechy
50 g 50 g parmazánu Parmezán 50 g
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžíce 1 lžíce kvalitního kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje Olej dýňový 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.