Nutriční hodnoty (Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 657 kJ / 396 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,21 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,53 g | 
| Tuky | 35,53 g | 
| – nasycené | 5,02 g | 
| – nenasycené | 26,37 g | 
| –– mononenasycené | 10,78 g | 
| –– polynenasycené | 15,59 g | 
| ––– omega 3 | 0,62 g | 
| Vláknina | 6,68 g | 
| Cholesterol | 252 mg | 
| Sodík | 557 mg | 
| Sůl | 1,35 g | 
| Sacharidy | 8,51 g | 
| – cukry | 1,76 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř (popř. směs pepřů či oblíbené koření na grilovaná masa) | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g | 
| 1 1 žloutek (vařený) | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 1 1 kyselá okurka (malá) | Okurka polní zavařená | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| celer (mladé lístky) | Celer bulva čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |