Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená čočka s dýní a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 532 kJ /
1 322 kcal
Bílkoviny73,78 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,98 g
Tuky17,67 g
– nasycené8,46 g
– nenasycené8,46 g
–– mononenasycené4,63 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,60 g
Vláknina94,20 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 971 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy171,10 g
– cukry26,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1/2 1/2 malé dýně hokkaidó Dýně Hokkaidó čerstvá
olej Olej řepkový
1 hrnek 1 hrnek červené čočky Čočka červená neloupaná 250 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.