Nutriční hodnoty (Červená čočka s dýní a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 532 kJ / 1 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,98 g |
Tuky | 17,67 g |
– nasycené | 8,46 g |
– nenasycené | 8,46 g |
–– mononenasycené | 4,63 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 94,20 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 971 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 171,10 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1/2 1/2 malé dýně hokkaidó | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
1 hrnek 1 hrnek červené čočky | Čočka červená neloupaná | 250 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý |