Nutriční hodnoty (Hovězí cikánská pečeně (z pomalého hrnce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 840 kJ / 1 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 226,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 97,77 g |
| – nasycené | 46,95 g |
| – nenasycené | 48,41 g |
| –– mononenasycené | 41,65 g |
| –– polynenasycené | 6,75 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 16,90 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg zadního hovězího masa vcelku | Hovězí kýta | 1000 g |
| 100 g 100 g slaniny vcelku | Špek | 100 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 sklenka 1 sklenka leča (popřípadě 4 rajčata a 1 paprika) | Rajče červené čerstvé | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |