Nutriční hodnoty (Plněná vepřová slezina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 889 kJ / 1 646 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,78 g |
| Tuky | 34,25 g |
| – nasycené | 8,73 g |
| – nenasycené | 15,63 g |
| –– mononenasycené | 11,88 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 12,97 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 267,10 g |
| – cukry | 14,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové sleziny | Slezina vepřová | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2 sáčky 2 sáčky rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |