Nutriční hodnoty (Kaki sladké mlsání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
| Tuky | 1,05 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 2,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,81 g |
| – cukry | 66,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 ml 400 ml pomerančové šťávy (použila jsem 100% krabicovou) | Šťáva z pomeranče | 400 ml |
| 20 20 g želatiny (1 sáček na vaječnou i salámovou tlačenku) | Želatina vepřová | |
| 1 1 limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
| nastrouhaná kůra z limetky (můžeme nahradit citronem) | Limetková kúra čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu (můžeme nahradit cukrem) | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 3 3 plody kaki (ne moc měkké) | Kaki čerstvé |