Nutriční hodnoty (Salát z fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 847 kJ / 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 37,20 g |
| – nasycené | 5,18 g |
| – nenasycené | 26,62 g |
| –– mononenasycené | 19,46 g |
| –– polynenasycené | 7,16 g |
| ––– omega 3 | 1,86 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 7,70 g |
| – cukry | 0,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1/2 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 2 2 vajíčka natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu |