Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 624 kJ /
1 344 kcal
Bílkoviny38,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,83 g
Tuky5,97 g
– nasycené1,42 g
– nenasycené3,07 g
–– mononenasycené0,74 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,22 g
Vláknina84,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,27 g
Sacharidy241,39 g
– cukry71,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg moučných brambor Brambor zimní 1000 g
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
oříšek oříšek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
trochu trochu bílého vína Víno bílé suché
1 lžička 1 lžička hnědého cukru Cukr třtinový 5 g
sůl Sůl mořská
5-6 lístků 5-6 lístků šalvěje Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.