Nutriční hodnoty (Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 624 kJ / 1 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,83 g |
Tuky | 5,97 g |
– nasycené | 1,42 g |
– nenasycené | 3,07 g |
–– mononenasycené | 0,74 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 84,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 241,39 g |
– cukry | 71,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg moučných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
trochu trochu bílého vína | Víno bílé suché | |
1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
5-6 lístků 5-6 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá |