Nutriční hodnoty (Ferrero)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 923 kJ / 699 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,70 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,70 g | 
| Tuky | 35,50 g | 
| – nasycené | 13,13 g | 
| – nenasycené | 16,83 g | 
| –– mononenasycené | 15,00 g | 
| –– polynenasycené | 1,83 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 6,68 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 17 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 84,75 g | 
| – cukry | 82,50 g | 
| ––– laktóza | 1,13 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 tatranky (oříškové) | Oplatky s čokoládovou náplní | |
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce nutely | Pomazánka z lískových ořechů | 45 g | 
| Nesolené arašídy | Arašídy |