Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková vánočka s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 400 kJ /
4 159 kcal
Bílkoviny108,34 g
– z toho živočišné bílkoviny54,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky164,68 g
– nasycené93,46 g
– nenasycené60,00 g
–– mononenasycené51,15 g
–– polynenasycené8,85 g
––– omega 30,83 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 529 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy542,93 g
– cukry182,53 g
––– laktóza10,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g moučkového cukru Cukr bílý 125 g
30 g 30 g domácího vanilkového cukru Cukr vanilkový 30 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 g 250 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1/2 1/2 kypřicího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžíce 1 lžíce tuzemáku Rum 17 ml
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1/2 lžičky 1/2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 2.5 g
1 hrst 1 hrst sultánek Rozinky
1 hrst 1 hrst plátků mandlí Mandle loupané
mléko (dle tuhosti těsta) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.