Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát hajného ze „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 668 kJ /
1 355 kcal
Bílkoviny51,97 g
– z toho živočišné bílkoviny35,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,61 g
Tuky75,21 g
– nasycené21,15 g
– nenasycené46,60 g
–– mononenasycené18,16 g
–– polynenasycené28,44 g
––– omega 30,73 g
Vláknina25,25 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 2,76 g
Sůl6,44 g
Sacharidy106,05 g
– cukry15,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg drobných červených brambor Brambor zimní 500 g
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1/4 1/4 nakládané červené kapie Paprika červená čerstvá
200 g 200 g šunkového salámu Měkký salám 200 g
2 2 střední kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 vařené vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 30 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce jemné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžička 2 lžička octa (podle chuti) Ocet lihový 10 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kadeřavá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.