Nutriční hodnoty (Chačapuri)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 14 623 kJ / 3 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 143,84 g |
– nasycené | 79,87 g |
– nenasycené | 51,99 g |
–– mononenasycené | 41,86 g |
–– polynenasycené | 10,12 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 7,92 g |
Sůl | 19,66 g |
Sacharidy | 385,39 g |
– cukry | 42,87 g |
––– laktóza | 17,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
200 g 200 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
1 balení 1 balení mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské |