Nutriční hodnoty (Mléčný řez II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,90 g |
| Tuky | 46,35 g |
| – nasycené | 11,12 g |
| – nenasycené | 21,50 g |
| –– mononenasycené | 16,90 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 2,97 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 160,47 g |
| – cukry | 85,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 9 lžic 9 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 99 g |
| 7 lžic 7 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 84 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| 1 1 tvaroh ve vaničce (polotučný) | Tvaroh polotučný | |
| moučkový cukr na dochucení náplně | Cukr bílý |