Nutriční hodnoty (Řecké pěnové lívance z jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 917 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 63,94 g |
– nasycené | 28,84 g |
– nenasycené | 24,11 g |
–– mononenasycené | 19,77 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 72,69 g |
– cukry | 22,29 g |
––– laktóza | 17,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
70 g 70 g mouky typu 00 | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
400 g 400 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 400 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sody na pečení | Jedlá soda | 6 g |
1 lžíci 1 lžíci burákového oleje | Olej podzemnicový | |
15 g 15 g neslaného másla | Máslo kravské | 15 g |
1/2 hrsti 1/2 hrsti máty nakrájené nadrobno | Máta peprná list čerstvá | |
nastrouhaná citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
med | Med nepasterovaný | |
skořice | Skořice ceylonská | |
jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
máslo | Máslo kravské | |
kandované ovoce ve sladkém syrupu | Citron kandovaný | |
sýr Manouri | ||
zmrzlina | Zmrzlina vanilková | |
kandované višně v sirupu | Višně kandované | |
měkký sýr pokojové teploty | Sýr tavený | |
rajčata v oleji olivovém | Rajčata červená sušená v oleji | |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
feta sýr | Sýr feta | |
čaj | Čaj černý | |
desertní víno | Víno bílé sladké |