Nutriční hodnoty (Kroupový salát s hokkaido)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 330 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,10 g |
| Tuky | 5,54 g |
| – nasycené | 1,28 g |
| – nenasycené | 4,10 g |
| –– mononenasycené | 0,79 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 210,00 g |
| – cukry | 13,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g krup | Kroupy ječné | 250 g |
| menší dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| alespoň 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| další zelenina dle chuti (petržel, celer, kukuřice) | Mrkev čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| na vylepšení 200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% |