Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 845 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 13,45 g |
– nasycené | 6,48 g |
– nenasycené | 6,45 g |
–– mononenasycené | 5,25 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 7,20 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 4,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 naklepané vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
2 lžičky 2 lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 10 g |
50 g 50 g strouhaného sýra typu čedar (já dala eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 pl 1 pl zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |