Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 845 kJ / 202 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 13,45 g |
| – nasycené | 6,48 g |
| – nenasycené | 6,45 g |
| –– mononenasycené | 5,25 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 630 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 4,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 naklepané vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 2 lžičky 2 lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 10 g |
| 50 g 50 g strouhaného sýra typu čedar (já dala eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 1 pl 1 pl zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |