Nutriční hodnoty (Makedonské maso s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 440 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,05 g |
Tuky | 19,92 g |
– nasycené | 6,21 g |
– nenasycené | 10,14 g |
–– mononenasycené | 7,92 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,73 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 42,18 g |
– cukry | 15,50 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
1 lžička 1 lžička octu | Ocet lihový | 5 ml |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
sůl | Sůl mořská |