Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makedonské maso s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 440 kJ /
822 kcal
Bílkoviny116,85 g
– z toho živočišné bílkoviny111,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,05 g
Tuky19,92 g
– nasycené6,21 g
– nenasycené10,14 g
–– mononenasycené7,92 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,10 g
Vláknina5,73 g
Cholesterol 212 mg
Sodík 363 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy42,18 g
– cukry15,50 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 15 g
1 lžička 1 lžička octu Ocet lihový 5 ml
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.