Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborak ala Hatori)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 345 kJ /
321 kcal
Bílkoviny20,62 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,26 g
Tuky15,30 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené7,04 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,07 g
Vláknina5,14 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy23,90 g
– cukry1,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks velkých brambor Brambor zimní 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
grilovaci koření Grilovací koření
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
niva Niva 50% t. v s.
hermelín Hermelín
kyselé zelí Zelí bílé kvašené
rajče Rajče červené čerstvé
salátová okurka Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.