Nutriční hodnoty (Bramborak ala Hatori)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 345 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
Tuky | 15,30 g |
– nasycené | 3,68 g |
– nenasycené | 7,04 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 5,14 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 23,90 g |
– cukry | 1,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks velkých brambor | Brambor zimní | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
grilovaci koření | Grilovací koření | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
niva | Niva 50% t. v s. | |
hermelín | Hermelín | |
kyselé zelí | Zelí bílé kvašené | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
salátová okurka | Okurka salátová čerstvá |