Nutriční hodnoty (Bramborak ala Hatori)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 345 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
| Tuky | 15,30 g |
| – nasycené | 3,68 g |
| – nenasycené | 7,04 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 5,14 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 23,90 g |
| – cukry | 1,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks velkých brambor | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| grilovaci koření | Grilovací koření | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| niva | Niva 50% t. v s. | |
| hermelín | Hermelín | |
| kyselé zelí | Zelí bílé kvašené | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá |