Nutriční hodnoty (Kachní steaky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 739 kJ / 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,76 g |
| Tuky | 1,31 g |
| – nasycené | 0,64 g |
| – nenasycené | 0,49 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,34 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 5,16 g |
| Sůl | 11,40 g |
| Sacharidy | 29,15 g |
| – cukry | 3,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| 2-3 2-3 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 10 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| řapíkatý celer | Celer řapíkatý |