Nutriční hodnoty (Spaghetti aglio olio e peperoncino)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 008 kJ / 1 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 3,00 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 325,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
| 2 palice 2 palice česneku (dle chuti i více) | Česnek čerstvý | 180 g |
| chilli papričky (peperoncino) | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 velký svazek hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej extra virgin | Olej olivový | |
| parmezán (dle potřeby) | Parmezán |